Sardines en escabetx (2)


Sardines-BRIngredients:

Sardines

Pastanagues

Porro

Alls

Julivert

Orenga

Farigola

Llorer

Sal

Oli d’oliva verge

Cava Brut

Vinagre d’estragó

Pebre verd en gra

Elaboració:

A l’olla posar l’oli, el cava, el vinagre, la sal i el pebre, mentre talleu les verdures a trossos, posar l’olla al foc i poseu les verdures, les herbes aromàtiques i els alls, portar a ebullició a foc mig, al cap de deu minuts de cocció poseu les sardines i deixeu cinc minuts més, quinze minuts en total, és millor menjar a l’endemà.

És pot menjar fred o calent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s