Poma caramelitzada amb Pedro Ximénez


 

Ingredients per a 4 persones:

4 pomes verdes

100 gr de súcre morè

1 copa de Pedro Ximénez

Mantega

oli

Elaboració:

Renteu les pomes i traieu-los el cor. Sense pelar-les, talleu-les a rodanxes, poseu-les en una paella amb la mantega i l’oli, enrossiu-les i afegiu-hi el sucre morè. Deixeu que el sucre es fongui i afegiu-hi la copa de Pedro Ximénez. Reduïu-ho i serviu-ho fred o calent.

Advertisement

One response to “Poma caramelitzada amb Pedro Ximénez

  1. Retroenllaç: Poma caramelitzada amb Pedro Ximénez | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s