Rap saltat al curri


Ingredients per a 4 persones:

600 g de rap.

3 patates.

12 alls frescos.

Oli d’oliva verge extra.

1 culleradeta de curri.

2 cullerades de salsa de soja.

Elaboració:

Posa les patates a coure en una cassola amb abundant aigua i una mica de sal. Als 30 minuts, treu, refresca i pela. Pica a daus mitjans. Reserva. Talla el rap a daus. Retira la part inferior i superior dels alls. Pica’ls en cilindres de 3 centímetres i saltejar-los al *wok amb una mica d’oli. Afegeix els daus de patata, una mica de julivert picat i salpebra. Saltar breument. Salpebra els daus de rap, aboca la salsa de soja, empolvora’ls amb el curri i afegeix-los al wok amb una mica d’oli, afegeix una mica de julivert picat i saltar breument, barreja bé i passa tot a una font. Serveix la patata i els alls al fons dels plats, col·loca damunt els daus de rap i adorna amb unes fulles de julivert.

*Si no tens wok pots fer-ho en una paella tradicional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s