Ingredients per a 4 persones:
600 g de rap.
3 patates.
12 alls frescos.
Oli d’oliva verge extra.
1 culleradeta de curri.
2 cullerades de salsa de soja.
Elaboració:
Posa les patates a coure en una cassola amb abundant aigua i una mica de sal. Als 30 minuts, treu, refresca i pela. Pica a daus mitjans. Reserva. Talla el rap a daus. Retira la part inferior i superior dels alls. Pica’ls en cilindres de 3 centímetres i saltejar-los al *wok amb una mica d’oli. Afegeix els daus de patata, una mica de julivert picat i salpebra. Saltar breument. Salpebra els daus de rap, aboca la salsa de soja, empolvora’ls amb el curri i afegeix-los al wok amb una mica d’oli, afegeix una mica de julivert picat i saltar breument, barreja bé i passa tot a una font. Serveix la patata i els alls al fons dels plats, col·loca damunt els daus de rap i adorna amb unes fulles de julivert.
*Si no tens wok pots fer-ho en una paella tradicional.