Galtes de porc estofades


 Ingredients per a 4 persones:

4 galtes de porc.

1 ceba.

2 dents d’all.

1 porro.

2 pastanagues.

1 pebrot verd.

1 got de vi negre.

oli.

sal.

pebre.

aigua.

Elaboració:

Poseu l’oli en una cassola i daureu les galtes. Reserveu. En el mateix oli, sofregiu totes les verdures tallades petites i seguidament afegiu les galtes i aboqueu el vi. Afegiu una mica d’aigua, salpebreu i coeu-ho 1 hora a foc mig. Passeu la salsa pel col·lador xinès i col·loqueu les galtes a la cassola amb la salsa colada. Escalfeu les galtes amb la salsa i serviu ben calent. 

 
Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s