Caldereta de rap, escamarlans i cloïsses


Caldereta de rap i escamarlansIngredients per a 4 persones:

1 rap d’1kg aprox.

8 escamarlans.

20 cloïsses.

1 Ceba tendre.

1 cullerada de polpa de nyora.

1 copa de cava brut (o vi blanc).

Sal.

Pebre.

Oli d’oliva verge.

Un gotet de fumet de peix.

Elaboració: En una cassola amb oli enrossir lleugerament els escamarlans, retireu, seguidament el rap salpebrat, retireu, mentre tan posar les cloïsses amb aigua i força sal perquè deixin anar la sorra. Sofregir la ceba i a continuació afegir la polpa de nyora, remeneu i afegiu el cava, evaporeu l’alcohol, afegiu el got de fumet i a continuació incorporeu la resta d’ingredients incloses les cloïsses ben rentades, tapeu i quant les cloïsses estiguin obertes ja es llest.

Rectificar de sal i pebre si es necessari, la salsa es pot espessir a gust amb Maizena express. El peix és fresc.

 

1 responses to “Caldereta de rap, escamarlans i cloïsses

  1. Retroenllaç: Caldereta de rap, escamarlans i cloïsses | Celler-Adocse

Deixa un comentari