Cuixes d’ànec estofades


Cuixes_d’ànec_estofades-BR

Ingredients per quatre persones:

4 Cuixes d’ànec.

2 porros.                                                     

2 pastanagues.

I got de vi blanc.

12 prunes passes.

4 cullerades de tomàquet.

1 Pebrot verd.

1 ceba.

Aigua.

Oli d’oliva verge extra.

Sal.

Polpa de Nyora.

Mantega.

Elaboració:

En una olla a pressió poseu un raig d’oli i marqueu les cuixes, retireu i reserveu, afegiu en la mateixa olla totes les verdures tallades a trossets, saleu i sofregiu, quant estiguin sofregides afegiu el tomàquet i seguiu sofregint, seguidament poseu una cullerada de polpa de nyora, remeneu i afegiu el vi, deixeu evaporar. Introduïu les cuixes i afegiu aigua fins a quasi cobri-les, salpebreu, tanqueu l’olla, i a partir de quant surti el vapor deixeu coure trenta minuts, un cop oberta l’olla, trèieu les cuixes i tritureu la salsa, poseu la salsa en una cassola i poseu les cuixes dins, per altre banda en una paella amb mantega i una mica d’oli sofregiu les prunes (les prunes teniu-les una estona en aigua perquè s’estovin), emplateu les cuixes amb la salsa i les prunes.

One response to “Cuixes d’ànec estofades

  1. Retroenllaç: Cuixes d’ànec estofades | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s