Ingredients per a quatre persones:
4 cuixes d’ànec.
7 taronges.
1 copa de Brandi.
1 cullerada de mantega.
1 got d’aigua.
Sal.
Pebre.
Maizena Exprés.
Oli d’oliva Verge Extra.
Elaboració:
Salpebreu les cuixes, a l’olla a pressió poseu-hi un raig d’oli i la mantega, daureu-les, mentre tan espremeu el suc de sis taronges i reserveu la setena per fer-la a rodelles, un cop enrossides les cuixes afegiu el Brandi i deixeu que evapori l’alcohol, tot seguit afegiu el suc de taronja i el got d’aigua, rectifiqueu de sal i pebre, afegiu la taronja a rodelles, tanqueu l’olla i a partir del baf deixeu coure quanta cinc minuts a foc mig. Obriu l’olla poseu les cuixes amb una safata de forn, aboqueu una mica de suc de cocció per damunt i gratineu-les al vostre gust, mentrestant lligueu la salsa restant en una paella afegint-li una mica de Maizena exprés fins que sigui del vostre gust, emplateu la cuixa amb la taronja i la salsa.
Retroenllaç: Ànec a la taronja | Celler-Adocse