Peus de porc


Peus de porc-BRIngredients per a 4 persones:

4 peus de porc bullits

1 ceba tendre

3 alls

Vermut negre

Polpa de nyora

Pebre

Sal

Oli d’oliva verge

Elaboració:

Posar una casola al foc amb oli i sofregir la ceba i els alls tallats petits, a continuació afegir la polpa de nyora, remenar i afegir el got de vermut, evaporar l’alcohol i afegir els peus, deixar que s’escalfin i llest.

One response to “Peus de porc

  1. Retroenllaç: Peus de porc | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s