Patates amb formatge


Ingredients per a quatre persones:

1 Kg de patates.

200g de formatge fresc per untar.

4 cullerades de nata liquida.

100 g de formatge ratllat.

1 culleradeta de pebre dolç.

Sal.

Pebre.

Elaboració:

Renteu les patates i bulliu-les (amb pell) amb aigua i sal fins que siguin cuites, mentrestant en un bol poseu el formatge fresc i la nata liquida, remeneu. Quant les patates estiguin temperades peleu-les, talleu-les a cuadrets, poseu-les en un bol, seguidament afegiu el formatge fresc d’untar i la crema de llet, remeneu-ho amb comte perquè no es trenquin les patates, salpebreu i poseu el pebre vermell, torneu a remenar amb compte, poseu amb una safata per anar al forn, poseu-hi el formatge ratllat per damunt. El forn a de estar pre escalfat a 180°, introduïu la safata al forn i gratinador fins que estiguin roses.

Per saber si les patates estan cuites punxeu-les amb un ganivet, si es solten es que estan cuites.

(Les patates mitjanes es couen entre 25 i 30 minuts).

One response to “Patates amb formatge

  1. Retroenllaç: Patates amb formatge | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s