Poma amb Oporto


Poma amb Oporto-BRIngredients:

Poma Granny Smith.

Vi d’Oporto.

Baies de Goji.

Sucre morè.

Pebre de cinc colors.

Mantega.

Oli d’oliva verge.

Elaboració:

Pelar i tallar les pomes a grills, en una cassola posar-hi la mantega i l’oli, quan estigui calent posar les pomes i el sucre morè, donar-hi unes voltes i que s’estovin, mentre tant posar en remull les baies de Goji amb l’Oporto, quant la poma estigui tova afegir el pebre i a continuació les baies amb l’Oporto, deixar reduir. És pot servir calent o fred.

Poma Granny Smith

One response to “Poma amb Oporto

  1. Retroenllaç: Poma amb Oporto | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s