Endívies al forn


EndiviesForn-BR

Ingredients:

Endívies.

Pernil Ibèric.

Sal.

Pols de nyora.

Oli d’oliva verge.

Procediment:

Renteu les endívies, assecar-les i talleu-les per la mitat, poseu-les en un safata de forn, posar-hi sal, el pernil a retallons, la nyora ratllada i l’oli.

Poseu al forn a 180º uns 30 minuts.

Al servir es pot posar per damunt un rajolí d’oli. 

One response to “Endívies al forn

  1. Retroenllaç: Endívies al forn | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s