Pastanagues petites.
Mantega.
Sal.
Pebre negre.
Llimona.
Per l’amaniment:
Oli, mostassa, pebre dolç vermell, i ben picades fulles de julivert, de la pastanaga i menta (poc).
En una safata per anar al forn untem amb mantega el fons, col·loquem les pastanagues i per damunt li posem uns retalls de mantega i una lleu saonada. Introduïm la safata al forn uns 15 a 18 minuts, el temps dependrà del gruix de les pastanagues. Es poden tallar al llarg perquè es coguin mes fàcilment.
Si les voleu al dente tal com esta descrit, però si son gruixudes i les volguéssiu mes tendres caldrà fer una breu ebullició com si fos una verdura.
Quan es treguin de la safata i les col·loqueu al plat tireu per damunt unes gotes de llimona i la barreja del amaniment.
Amb les fulles bullides podem fer una truita. Cal seleccionar la part superior i rentar-les be abans de coure-les. (com una truita d’espinacs).