Ingredients per a 4 persones:
24 mandonguilles.
1 pot de rovellons en conserva.
2 cebes.
3 grans d’all.
2 pastanagues.
200 ml de vi negre.
2 cullerades de salsa anglesa.
Farina.
Oli d’oliva verge extra.
Sal.
Pebre.
Elaboració:
Passa les mandonguilles per farina i fregeix-les en una tartera amb oli. Enrosseix i reserva-en un plat. Pela i pica els alls, les cebes i les pastanagues i posa-les a sofregir en la mateixa tartera fins que quedin caramel·litzades. Salpebre. Aboca el vi i dóna-li un bull perquè s’evapori l’alcohol. Aboca una mica d’aigua, la salsa anglesa i deixa reduir tot durant 10-15 minuts. Cola els rovellons i dona-lis un lleuger rentat. En una paella amb una mica d’oli sofregeix els rovellons. Tritura la salsa i afegeix les mandonguilles i els rovellons. Deixa bullir durant 6-8 minuts a foc mitjà.
Retroenllaç: Mandonguilles amb rovellons i salsa | Celler-Adocse
🤗
M'agradaM'agrada