Magdalenes de ratafia



Ingredients:

  •  3 ous.

  •  200 g de sucre.

  •  125 g d’oli de gira-sol.

  •  225 g de ratafia.

  •  250 g de llet.

  •  400 g de farina.

  • un sobre de llevat en pols.

  • 2 cullerades de sucre.

Preparació:

  1. Separeu les clares dels rovells i munteu les clares a punt de neu.

  2. En un bol, barregeu els rovells amb el sucre, quan quedi d’un color blanquinós, afegiu-hi l’oli i la llet.

  3. A part, barregeu el llevat amb la farina i després aneu-hi incorporant al bol amb la resta d’ingredients, juntament amb la ratafia perquè no sigui tant espès i es pugui remenar millor.

  4. Finalment poseu-hi les clares a punt de neu, amb compte.

  5. Unteu un motlles de magdalenes amb oli, aboqueu-hi la barreja, poseu mitja nou i espolvoregeu amb sucre.

  6. Enforneu-ho uns 30 minuts a 180º (aneu punxant fins a veure que és cuit).

Font: Improvisant receptes Gemma

Ratafia

One response to “Magdalenes de ratafia

  1. Retroenllaç: Magdalenes de ratafia | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s