Arxiu del Blog

Galeria

Gambes al forn amb vi blanc

This gallery contains 1 photos.

Ingredients per a 4 persones: 16 gambes (poden ser congelades) 4 alls Julivert Pebre vermell picant o dolç (opcional) 1 copa de vi blanc Oli Sal Pebre Elaboració: Aboqueu la copa de vi en una safata per al forn, col·loqueu … Continua llegint

Galeria

Un estiu lliure de picades

Prevenir i tractar les picades Repel·lents, fàrmacs, vinagre o simple aigua i sabó. L’ús de remeis contra les fiblades d’insectes i altres espècies urticants es multiplica en l’època d’estiu La calor i l’escassetat de pluges generen cada estiu la proliferació … Continua llegint

Galeria

CLAUDIA de Vallformosa

This gallery contains 1 photos.

Noble – D.O. Penedés Nota de tast: Color groc pàl·lid, amb rivets verds, aroma molt intensa i afruitada, amb fons cítrics (aranja) i exòtics (litxi i maracujà) combinats amb notes florals de flor de taronger, linalol i flor de vinya.
 … Continua llegint

Galeria

Muscàndia. La il·lusió d’un nou cava

This gallery contains 2 photos.

Fréderic Galtier ens apropa a Muscàndia, projecte dels germans Viader de Sant Sadurní d’Anoia Sempre és bona noticia que entrin nous protagonistes al sector, vol dir que és atractiu i genera ambicions i il·lusions. Aquest és el cas d’aquesta nova … Continua llegint

Galeria

Púding de xocolata

This gallery contains 2 photos.

Per aquestes festes i pel fàcil d’aquesta recepte, he cregut convenient re-editar’ la perquè ens pot treure d’un compromís si se’ns presentessin més invitats del previstos. Ingredients: 100 g de xocolata al 70% de cacao 500 cl de llet 150 … Continua llegint

Galeria

Una feina ben feta. Abadal 25è Aniversari.

This gallery contains 2 photos.

4 experts tasten aquest vi i coincideixen en el titular: Una feina ben feta Ramon Rosset: Un vi amb un nas complex que et transmet agradables sensacions de fruita vermella i negra. Molt rodó, carnós, elegant i envellutat. Té un perfecte equilibri … Continua llegint

Galeria

Bacallà amb salsa

This gallery contains 1 photos.

Ingredients per a 4 persones: 4 trossos de llom de bacallà salat de ració 2 cebes mitjanes 2 alls 3 tomàquets mitjans madurs 150 g de vi blanc sec 3 pebrots escalivats Sal Pebre Oli d’oliva 1 fulla de llorer … Continua llegint

Galeria

L’alternativa a la cuina

This gallery contains 2 photos.

Quantes vegades hem desitjat menjar bo sense haver d’entrar a la cuina i haver de recórrer obligatòriament a un parell de pizzes?                                     … Continua llegint

Galeria

Torna BACARDÍ Elixir, intens i melós

This gallery contains 8 photos.

BACARDÍ llança Bacardí Elixir, un producte amb un gust i sabor intens gràcies a l’aroma de la canya de sucre torrada que li dóna un sabor melós i amb gran caràcter. Basat en la recepta original de 1862 … Bacardí … Continua llegint

Galeria

Galtes de porc estofades

This gallery contains 2 photos.

 Ingredients per a 4 persones: 4 galtesde porc 1 ceba 2 dents d’all 1 porro 2 pastanagues 1 pebrot verd 1 vas de vi negre oli sal pebre aigua Elaboració: Poseu l’oli en una cassola i daureu les galtes. Reserveu. … Continua llegint