Ingredients per quatre persones:
400 de pasta amb vegetals.
300 g de carn picada de vedella.
Camagrocs en conserva (un pot).
Tomàquet fregit de pot.
Formatge ratllat.
Sal.
Pebre.
Oli d’oliva verge extra.
Julivert picat:
Elaboració:
En una cassola poseu un raig d’oli i sofregiu la vedella picada salpebrada, mentrestant aneu bullint la pasta, escorreu els camagrocs i en una paella amb un raig d’oli sofregiu-los, quant la carn picada sigui cuita afegiu el tomàquet fregit i el julivert picat, doneu un parell de voltes i poseu els camagrocs sofregits, escorreu la pasta i afegiu-la a la cassola, serviu amb el formatge rallat.
PROPIETATS NUTRICIONALS
Els bolets tenen fibra, redueixen el colesterol i milloren el funcionament immunitari, així que es podrien considerar uns aliments funcionals, perquè tenen unes funcions addicionals, que representen un plus per a la salut dels humans.
A més, els bolets són baixos en energia, perquè cada 100 g aporten 20 quilocalories. Tenen proporcions semblants a les verdures, perquè el 90% dels bolets, de la família dels fongs, és aigua.
Retroenllaç: Pasta amb vedella i camagrocs | Celler-Adocse