Tagliatelle a la carbonara


Tagliatelle a la carbonara-BR

Ingredients per a dos persones:

200 g de tagliatelle (frescos).

4 talls gruixudes de bacó.

1 ou.

6 cullerades de llet evaporada “Ideal”.

2 cullerades grans de formatge parmesà (30 g).

2 cullerades d’oli d’oliva.

Sal.

pebre mòlt.

Elaboració:

Posa abundant aigua (aproximadament 2 litres) a coure en una cassola gran. Quan comenci a bullir (bombollejar), afegeix una culleradeta de sal.

Afegeix els tagliatelle, cou el temps que indiqui l’envàs.

Talla el bacó a daus. Posa l’oli a escalfar en una cassola àmplia i plana, quan estigui calent, afegeix els daus de bacó i fregeix-los fins que es daurin (2-3 minuts). Afegeix els tagliatelle escorreguts, remou i retira la cassola del foc.

Trenca l’ou en un bol, bat i afegeix la llet evaporada, el formatge, sal (al teu gust) i una mica de pebre mòlt. Bat novament i aboca sobre els tagliatelle. Barreja ràpidament amb una cullera de fusta i serveix.

Consell : Com que la salsa carbonara porta ou, el millor serà consumir aquest plat el mateix dia, per evitar que l’ou desenvolupi bacteris que puguin donar lloc a intoxicacions alimentàries.

Advertisement

One response to “Tagliatelle a la carbonara

  1. Retroenllaç: Tagliatelle a la carbonara | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s