Coca de poma


 

Ingredients: 
1 iogurt de llimona
3 mesures de farina
1 1/2 mesura de sucre
1 mesures d’oli
3 ous
1 sobre de llevat
1 poma
Una mica de sal
(L’envàs del iogurt serveix de mesura) 
Elaboració: 
En un bol poseu el iogurt i el sucre, bateu-ho amb el batedor de mà, afegiu-hi d’un en un els uous, a continuació la farina tamisada i el sobre de llevat, afegiu-hi un pesic de sal i l’oli, i bateu-ho tot. Peleu la poma i talleu-la a daus, afegir la pasta i poseu-ho tot en un motlle (si el motlle no és de silicona s’hi ha de posar mantega), coeu-ho al forn a 180º entre 20 i 30 minuts. Per saber si està a punt punxeu la coca amb un escuradents: ha de sortir sec, en cas contrari s’ha de deixar coure uns minuts més.

 

Advertisement

One response to “Coca de poma

  1. Retroenllaç: Coca de poma | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s