Per la facilitat d’aquesta recepte, he cregut convenient re-editar’ la perquè ens pot treure d’un compromís si se’ns presentessin més invitats del previstos o per la mainada en una tarda de festa.
Ingredients:
100 g de xocolata al 70% de cacao
500 cl de llet
150 g de sucre
3 ous
3 magdalenas
50 g de sucre per a fer caramel
Elaboració:
Poseu la llet i la xocolata a trossos en un cassó, poseu-lo al foc i remeneu de tant en tanta amb una espàtula. Retireu el cassó del foc i afegiu-hi les magdalenas esmicolades. Poseu els 150 g de sucre en un bol, afegiu-hi els ous d’un en un i bateu-ho tot junt. Afegiu la llet amb la xocolata quan aquesta estigui tèbia. Feu el caramel amb els 50 g de sucre i una mica d’aigua, poseu-lo en un motlle de vidre i afegiu-hi la massa. Poseu-ho al micrones a mitja potència durant 10 minuts i a la potència màxima durant 8 minuts. Punxeu-ho amb un escuradents per saber si està cuit. Quan estigui al punt, retireu-ho i deixeu-ho refredar. Serviu-ho amb nata o fruita.
Això, o deu ser pecat, o deu engreixar, o les dues coses alhora. Ha d’estar bo de debò. Mmmm…
M'agradaM'agrada
Caram!
Quina textura més ben trobada.
Molt senzill i amb microones, ideal per fer a casa amb nens.
M'agradaM'agrada
Si molt fàcil i èxit assegurat… repetiràs segur!!!
M'agradaM'agrada