Ingredients per a quatre persones:
1 kg de musclos.
4 patates.
1 ceba tendre.
4 tomàquets.
1 Culleradeta de polpa de nyora.
1 copa de Brandi.
1 got de vi blanc.
Oli d’oliva verge extra.
Elaboració:
En una cassola poseu l’oli i sofregiu la ceba tendra tallada, metres tan netegeu els musclos, i quant la ceba sigui transparent afegiu-hi els musclos, el Brandi i *flamegeu. Afegiu la salsa de tomàquet i la polpa de nyora, doneu-li unes voltes i afegiu el vi blanc, tapeu. Quant els musclos s’obrin s’han de treure de la cassola, seguiu cuinant la salsa, mentre tan descloeu els musclos i reserveu-los. Peleu les patates i talleu-les a cuadrets, fregui-los en oli fins que quedin rossos, quant estiguin fetes escorreu-les damunt de paper de cuina. Per emplatar poseu les patates, els musclos, la salsa marinera, julivert i una cullerada de maionesa.
*Nota: Per flamejar el Brandi tanqueu l’extractor de la cuina ja que hi ha risc incendi.
Retroenllaç: Musclos a la marinera amb patates | Celler-Adocse