Salmó al forn


Salmó fresc en un llom.

Patata.

Ceba

Tomàquet.

Vi blanc.

Sal i pebre al gust.

Herbes al gust (orenga, farigola, etc.)

Dificultat: Molt fàcil.

Comencem preparant un llit sobre la qual anem a rostir el salmó. Per a això, tallem les patates a rodanxes de 3/4mm de gruix, la ceba tendra en juliana i el tomàquet a rodanxes fines. Distribuïm totes les patates per la safata de forn, assaonem i afegim una mica d’oli d’oliva, una mica d’aigua i una mica de vi blanc. Posem al forn a 190º durant 20 minuts fins que les patates estiguin prenent color i estiguin cuites, en aquest moment si voleu podeu posar uns petits trossets de la ceba, tot ben escalfat. Tot seguit, empolvorem bé amb pebre negre i col·loquem el llom de salmó assaonat sobre el llit de patates. Afegim també la ceba tendra i les herbes distribuint-les per sobre. Deixem que el salmó es cuini durant uns 10 minuts. Servim directament en la mateixa font de forn en la qual l’hem cuinat.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s