Tagliatelle amb musclos a la vinagreta


BR

Ingredients per a quatre persones:

2 paquets de Tagliatelle frescos.

2 llaunes de musclos en escabetx de las ries Galleges.

Tomàquet ratllat (pot ser de pot).

1 culleradeta de Polpa de Nyora.

1 Ceba.

3 Alls.

Sal.

Oli d’oliva verge extra.

Elaboració:

Feu un sofregit amb la ceba, l’all i el tomàquet, quant sigui fet afegiu la polpa de Nyora, salpebreu, escorreu els musclos del oli de la seva llauna, afegiu al sofregit i retireu del foc, coeu la pasta fresca, escorreu la pasta, torneu a escalfar el sofregit, afegiu la pasta i el julivert picat, doneu unes quantes voltes i servir.

Es pot afegir formatge ratllat per damunt.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s