Crema de coliflor


cremacoliflorIngredients per a 4 persones:

1 coliflor

2 gots de caldo de carn

2 patates

1 got de llet

sal

pebre

Elaboració:

Peleu i trossegeu les patates, cogueu-les amb el caldo de carn durant 5 minuts, tot seguit afegiu-hi la coliflor prèviament separada en branquillons i cogueu-ho durant 15 minuts més. Escorreu i reserveu uns branquillons per a decorar.

Tritureu les verdures amb un got d’aigua de la seva cocció, afegiu-hi el got de llet i una mica de pebre, rectifiqueu de sal i serviu-ho calent. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s