El Vinagre un multiús


El vinagre, té més de 1.000 usos i gairebé totes les vegades és més efectiu que qualsevol producte comercial i molt més barat. Sabies que el vinagre mata els polls i també pot curar la caspa? Pots utilitzar productes tòxics i cars o … pots utilitzar vinagre!

vinagre-1· Repel·lent de formigues. Amb un ruixador o polvoritzador, ruixar els marcs de les portes, finestres i qualsevol camí de formigues que vegis.

· Contra els gats. Tirar un raig de vinagre farà que cap gat s’acosti a aquesta zona.

· Puces a la catifa. Si creiem que tenim puces en la nostra catifa, posar un bol petit amb vinagre sobre ella durant la nit, l’endemà trobarem el bol amb puces mortes.

· Puces a Mascotes. Si banyem a la nostra mascota amb una solució meitat aigua i meitat vinagre no quedarà ni una puça viva!. El vinagre també actua de dins cap a fora. Diluir una petita quantitat de vinagre de poma a l’aigua de la mascota provocarà que mai més se li acosti cap puça.

· Gel al parabrisa. Ruixar els vidres del cotxe amb una solució de 1 part d’aigua i 3 de vinagre i un l’altre dia no tindràs gebre o gel.

trucos_vinagre

· Òxid. Per netejar l’òxid d’eines i cargols remullar en vinagre durant la nit.

· Curar “Peu d’Atleta”. Submergir els peus a meitat aigua i meitat vinagre o passar una gasa amb aquesta solució per la part afectada (evitar si hi han ferides) i després mantenir el més sec possible.

· Controlar la caspa. Rentar el cabell amb mitja part d’aigua i mitja part de vinagre abans del condicionador.

vinagre

· Treure berrugues. Aplicar una loció meitat vinagre de poma i meitat glicerina tots els dies fins que les berrugues desapareguin.

· Taques de transpiració. Fregar l’àrea amb vinagre blanc i després rentar normalment.

· Desembussar canonades. Tira un grapat de bicarbonat i després mitja tassa de vinagre. En uns minuts esbandir amb aigua calenta.

Amb aquests consells estalviarem MOLT diners en productes químics i evitem la contaminació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s