El consell de la taronja



Per als que cuinen, va aquest super consell:

Si has de fer un guisat, o un rostit al forn: de gall dindi, xai, porc, o el que sigui.

Col·loca una taronja sencera i no pelada (rentada si!) Al guisat, o a la carn al forn.

Realment funciona, fins i tot sembla un miracle. El greix queda tot dins de la taronja, n’hi ha prou en tallar-la per confirmar-ho.

La taronja no modifica en res el gust del menjar ni de la carn al forn i tot queda súper lleuger!

Prova-ho amb un tros de salsitxa o xoriço.

Poses a bullir aigua, punxes la salsitxa amb una forquilla, col·loques la taronja al cassó, després la salsitxa i  Comprova!

En 5 minuts el greix estarà tot a la taronja!

Després cuines la salsitxa o xoriço i veuràs què deliciós queda … I l’olla sense greix!

Això podria servir a algú.

(¡Si no cuines, passa-ho a qui ho faci, perquè només farà bé a la salut dels que mengen!!).

3 responses to “El consell de la taronja

  1. Hola, et llegeixo sempre, estan molt be les teves receptes. I em va agradar molt aquest consell de la taronja que com tu dius si cuines fes-ho i sino passa-ho, és un consell excel-lent, sobretoto després de festes. Si no et fa res l’he posat al meu blog dient que el vaig llegir el teu blog, això si 🙂 Et deixo l’enllaç per si et fa gràcia veure’l i espero que no et faci res que te l’hagi agafat 🙂

    http://receptesmaica.cat

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s