Per als que cuinen, va aquest super consell:
Si has de fer un guisat, o un rostit al forn: de gall dindi, xai, porc, o el que sigui.
Col·loca una taronja sencera i no pelada (rentada si!) Al guisat, o a la carn al forn.
Realment funciona, fins i tot sembla un miracle. El greix queda tot dins de la taronja, n’hi ha prou en tallar-la per confirmar-ho.
La taronja no modifica en res el gust del menjar ni de la carn al forn i tot queda súper lleuger!
Prova-ho amb un tros de salsitxa o xoriço.
Poses a bullir aigua, punxes la salsitxa amb una forquilla, col·loques la taronja al cassó, després la salsitxa i Comprova!
En 5 minuts el greix estarà tot a la taronja!
Després cuines la salsitxa o xoriço i veuràs què deliciós queda … I l’olla sense greix!
Això podria servir a algú.
(¡Si no cuines, passa-ho a qui ho faci, perquè només farà bé a la salut dels que mengen!!).
Hola, et llegeixo sempre, estan molt be les teves receptes. I em va agradar molt aquest consell de la taronja que com tu dius si cuines fes-ho i sino passa-ho, és un consell excel-lent, sobretoto després de festes. Si no et fa res l’he posat al meu blog dient que el vaig llegir el teu blog, això si 🙂 Et deixo l’enllaç per si et fa gràcia veure’l i espero que no et faci res que te l’hagi agafat 🙂
http://receptesmaica.cat
M'agradaM'agrada
Hola: Gracies per seguir-me! El consell de l’Ús correcte del paper d’alumini també es molt interessant i poca gent ho sap, i es prou important per prestar-hi atenció.
Salut!
M'agradaM'agrada
Ara si l’enllaç:
http://vadeteca.blogspot.com.es/2015/01/una-taronja-captura-greixos.html
Gràcies!
M'agradaM'agrada