Trinxat



Ingredients:

1 col

2 patates

100g de cansalada

6 alls

Sal

Pebre

Oli d’oliva verge extra

Elaboració:

En un olla posar-hi l’oli i tres gran d’all tallats a lamines, mentre tant renteu les patates i la col, peleu les patates i talleu la col, quant els alls estiguin a punt afegir les patates i la col, sofregir i afegiu l’aigua i la sal, deixeu coure 20 minuts, escorreu, en una paella amb oli sofregir els tres alls restants i la cansalada tallada a trossets, seguidament afegir la col i la patata, posar hi el pebre i anar remenant i trinxa’n fins que quedi al vostre gust.

Podem presentar el plat utilitzant un motlle per donar-li la forma que vulguem, a gust del consumidor, encara que en la recepta tradicional és en forma de truita.

Opcional: també podem afegim a sobre el Trinxat uns trossos de rosta ben cruixent de cansalada que haurem cuit al forn o fregit amb una mica d’oli d’oliva.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s