Filets de pollastre en escabetx amb espinacs


Solomillos PolloIngredients 4 persones:

12 filets de pollastre.

2 cebes tendres.

8 grans d’ all.

1 bossa d’espinacs.

1 ou.

200 ml. de vi blanc.

400 ml. d’oli d’oliva verge extra.

200 ml. de vinagre de poma.

Sal.

Pebre en gra.

2 fulles de llorer.

Elaboració:

Poseu a escalfar l’ oli, el vi i el vinagre en una tartera. Peleu els alls i les cebes i afegiu-los, també les fulles de llorer i uns grans de pebre. S’assaona. Cuina’l a foc suau durant 15/20 minuts amb la tapa posada. Salpebra el pollastre, introdueix-lo a la cassola, tapeu-la i deixeu coure durant 3/4 minuts. Deixa que reposi durant ½ hora aproximadament. Retira 200 ml. de líquid i deixa que es refredi.

Col·loca un ou al got de la batedora, aboca l’escabetx fred i lliga’l amb la batedora elèctrica. En una paella amb una mica d’oli fregeix els espinacs assaonats. Per servir col·loca els espinacs a la base del plat i a sobre el pollastre, les cebes i els alls. Amaneix amb l’escabetx lligat.

Consell: A més de menjar l’escabetx de pollastre, la podeu utilitzar-lo com a ingredient de qualsevol amanida.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s