Ingredients:
1 meló.
2 o 3 cullerades de nata líquida (opcional).
Sal.
Pebre negre.
Oli d’oliva verge extra.
6 talls de pernil serrà.
Elaboració:
Partim el meló, traiem la pell i posem tota la polpa en el vas de la batedora. Ho triturem molt bé juntament amb la nata, afegim una mica de sal i de pebre negre. Guardem a la nevera fins al moment de servir.
Anem a donar-li un toc de cruixent al pernil. Per això posem els talls de pernil entre dos tovallons de paper o paper de cuina, fiquem al microones a màxima potència uns dos minuts, encara que el temps dependrà de la potència del vostre microones.
Servim la sopa de meló ben freda amb el pernil cruixent per sobre i un raig d’oli d’oliva verge extra.
El meló és una fruita amb un contingut elevat d’aigua pel que és perfecte per hidratar-nos els dies de calor. A més, conté moltes propietats i poques calories. Un cop obert hem de mantenir-lo a la nevera, ben tapat, ja que absorbeix totes les olors de la nevera.
Retroenllaç: El meló | Receptes Maica