Patates amb ceba tendre caramel·litzada


Ingredients per a quatre persones:

1Kg de patates.

4 cebes tendres.

1 cullerada de sucre morè.

1 cullerada de vinagre de Mòdena.

Pebre vermell dolç.

Pebre negre.

Sal.

Oli d’oliva verge extra.

Elaboració:

Renteu les patates, en una olla amb aigua i sal bulliu-les uns 25 minuts. Mentrestant talleu la part verda de les cebes, netegeu-la i talleu-la a rodelles, la ceba tendra talleu-la en juliana, agafeu dos paelles i poseu un raig d’oli a cada una, poseu les rodelles verdes en una de les paelles, salpebreu, a l’altre paella poseu-hi la ceba en juliana, afegiu la cullerada de sucre morè, el vinagre de Mòdena i salpebreu, aquesta paella es millor que la tapeu i de tant en tan remeneu fins que sigui cuita.

Quant les patates siguin cuites les deixeu temperar una mica i les peleu. Talleu-les a daus, emplateu posant les patates i per damunt les dos cebes, tireu una mica per damunt el seu oli, empolvoreu per damunt el pebre vermell dolç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s