Ingredients per a quatre persones:
4 entrecots de vedella
4 patates
4 pebrots verds
4 cebes tendres
Sal
Pebre
Sal amb escates
Oli d’oliva verge extra
Elaboració:
Talleu els pebrots i la ceba tendre amb juliana, peleu les patates i talleu-les a rodelles o com ens vingui de gust, en una paella amb un bon raig d’oli d’oliva poseu la ceba a poxar, saleu, seguidament afegiu el pebrot i saleu, tapeu la paella, quant ja estiguin una mica poxades afegiu les patates, salpebreu i tapeu, de tant en tan aneu remenant amb conte no trencar les patates. S’ha de mirar de no remenar gaire la pealla, ja que les patates es trenquen fàcilment. En una planxa coeu els entrecots pebrats amb un raig d’oli, deixeu al vostre gust de cocció, un cop fets poseu les escames de sal per damunt i emplateu amb les patates al costat.
Aquest plat de patates és boníssim com acompanyament per a qualsevol carn o per a qualsevol peix.
Retroenllaç: Entrecot amb patates a “lo pobre” | Celler-Adocse