Hamburgueses de bonítol


 

 

Ingredients per a 4 persones: 
400 g de bonítol congelat 
cogombretes en vinagre dolç 
sal 
oli d’oliva
pebre 
Elaboració: 
Deixeu descongelar el bonítol i talleu-lo a trossos petits. En un bol, poseu-hi el bonítol i els cogombrets tallats, afegiu-hi la sal, el pebre i l’oli. Remeneu-ho tot bé i poseu-ho en motlles. En una paella, escalfeu oli i marqueu les hamburguesas procurant que quedin cruixents per fora i poc fetes per dins. 

 

2 responses to “Hamburgueses de bonítol

  1. Retroenllaç: Hamburgueses de bonítol | Celler-Adocse

  2. Aquesta la faré.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s