Llaminera al Pedro Ximenes


Ingredients

2 Llamineres de porc

4 pomes

La pell d’una llimona

1 branca de canyella

80 gr de mantega

1 taronja

Sal

Pebre

1 cullerada de sucre

Pedro Ximenez

Preparació

Es talla la poma a grills i es posa a coure amb la mantega, la canyella i la pell de llimona fins que estigui ben tova.

Es salpebren les llamineres i es couen a la paella amb unes gotes d’oli. Un cop cuites es retiren i en la mateixa paella hi tirem el Pedro Ximenes i el suc de taronja, es deixa reduir fins obtenir una salsa consistent. Tallem les llamineres i passem a muntar el plat, al gust del cuiner.

Recepta gentilesa de: Bonissim

One response to “Llaminera al Pedro Ximenes

  1. Retroenllaç: Llaminera al Pedro Ximenes | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s