Arròs Basmati amb brotxetes de meló i gambetes de Huelva


brotxetes-BRIngredients per 4 persones:

48 gambetes de Huelva.

1 Quart de meló.

300 g d’arròs Basmati.

1 ceba tendre.

1 pebrot verd.

Gingebre en pols.

Oli d’oliva verge extra.

Elaboració:

Coeu l’arròs i reserveu, mentre tant talleu en juliana les verdures i sofregiu en una paella amb oli, afegiu la sal, el pebre i el gingebre en pols. Peleu les gambes, talleu el meló en cuadrets i feu les brotxetes, marqueu-les a la planxa i saleu-les lleugerament. Afegiu l’arròs a les verdures i escalfeu, emplateu l’arròs i damunt les brotxetes.

Si voleu fer-ho amb llagostins o gambes reduïu les quantitats.

One response to “Arròs Basmati amb brotxetes de meló i gambetes de Huelva

  1. Retroenllaç: Arròs Basmati amb brotxetes de meló i gambetes de Huelva | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s