Ingredients per a quatre persones:
½ col.
4 patates.
300g de cigrons cuits.
1 xoriço.
1 ceba.
2 grans d’all.
1 pastilla de brou de carn.
1 fulla de llorer.
1 culleradeta de comí mòlt.
Sal.
Pebre.
Oli d’Oliva Verge Extra.
Elaboració:
Pela la ceba i talla-la en juliana, pela els grans d’all i pica’ls ben menuts, escalfa un parell de cullerades d’oli en una olla i sofregeix la ceba a foc lent. Mentrestant, neteja la col i talla-la en tires. Pela les patates i talla-les a trossos. Quan la ceba estigui ben tendra, afegeix l’all i fregeix un minut. Talla el xoriço a rodanxes i afegeix-les a la cassola. Sofregeix durant un parell de minuts remenant. Incorpora la col i les patates, cobreix amb aigua i afegeix una mica de sal i pebre i la pastilla de brou esmicolada. Afegeix el llorer i porta a ebullició. Quan bulli tapa la cassola i deixa coure durant quinze minuts. Introdueix els cigrons i escampa el comí, cuina durant quinze minuts més.