Pastís de formatge amb cireres en almívar


 

Ingredients per a 4 persones:

600 g de formatge fresc de cabra. 

400 ml de llet. 

5 ous. 

350 g de cireres. 

150 g de sucre.

150 ml d’aigua mineral.

Elaboració:

Per començar, feu l’almívar de les cireres: poseu en una cassola la mateixa quantitat d’aigua i de sucre, afegiu-hi les cireres senceres i deixeu-ho coure durant 5 minuts.

Seguidament, retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar. A continuació, poseu en un bol el formatge tallat a trossos, els ous, el sucre i la llet; tritureu-ho tot amb la batedora. Després, poseu la crema en una safata i poseu-la a coure al forn, al bany maria, durant mitja hora. Quan estigui cuita, deixeu-la refredar i desemmotlleu-la. Ja per acabar, emplateu el pastís i poseu les cireres en almívar al costat.

Nota: Si estem fora de temporada de cireres, salteu el pas de fer almívar de les cireres i podeu fer servir les de pot.

One response to “Pastís de formatge amb cireres en almívar

  1. Retroenllaç: Pastís de formatge amb cireres en almívar | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s