Ingredient per a quatre persones:
1 pot de llenties (de bona qualitat).
4 ous.
1 porro.
100 g de pernil serrà.
Polpa de Nyora.
Sal.
Pebre.
Oli d’oliva Verge Extra.
Elaboració:
Netegeu el porro i feu servir la part blanca, en una olla poseu un raig d’oli i sofregiu el porro trossejat, seguidament afegiu el pernil també trossejat i la cullereta de polpa de nyora, escorreu les llenties i afegiu-les al sofregit, cobriu amb caldo de verdures, salpebreu.
En una tassa poseu film de cuina i una gota d’oli dins, poseu l’ou i sal, lligueu el film amb cordill de cuina. Poseu a bullir aigua en una cassola, poseu els ous i deixeu coure cinc minuts. Serviu les llenties i afegiu els ous flor.
Consell: talleu el film, obriu-lo, i amb una cullera agafeu l’ou, axis us quedarà el rovell a la vista.
Retroenllaç: Llenties amb ous flor | Celler-Adocse