Llenties amb ous flor


Ingredient per a quatre persones:

1 pot de llenties (de bona qualitat).

4 ous.

1 porro.

100 g de pernil serrà.

Polpa de Nyora.

Sal.

Pebre.

Oli d’oliva Verge Extra.

Elaboració:

Netegeu el porro i feu servir la part blanca, en una olla poseu un raig d’oli i sofregiu el porro trossejat, seguidament afegiu el pernil també trossejat i la cullereta de polpa de nyora, escorreu les llenties i afegiu-les al sofregit, cobriu amb caldo de verdures, salpebreu.

En una tassa poseu film de cuina i una gota d’oli dins, poseu l’ou i sal, lligueu el film amb cordill de cuina. Poseu a bullir aigua en una cassola, poseu els ous i deixeu coure cinc minuts. Serviu les llenties i afegiu els ous flor.

Consell: talleu el film, obriu-lo, i amb una cullera agafeu l’ou, axis us quedarà el rovell a la vista.

One response to “Llenties amb ous flor

  1. Retroenllaç: Llenties amb ous flor | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s