Llagostins al cava


Llagostins al cava-BR

Ingredients per a 4 persones:

20 llagostins (poden ser congelats).

2 cebes petites.

3 branques de farigola.

2 gots de cava.

1 got de nata liquida.

60 g de mantega freda.

1 cullerada de julivert picat.

oli.

sal.

pebre.

Elaboració:

Peleu i talleu les cebetes a rodanxes molt fines, sofregiu-les junt amb els branquillons de farigola durant uns minuts. Tot seguit afegiu-hi el cava, a continuació afegiu-hi la nata i deixeu-ho reduïr uns minuts, paseu la salsa per el colador xinès afegint-li el julivert picat i la mantega freda tros a tros, sense deixar de remenar-loi  rectifiqueu de sal i pebre. Peleu els llagostins deixant el cap i la cua, salpebreu i fregiu-los. Serviu els llagostins amb la salsa de cava per sobre.

3 responses to “Llagostins al cava

  1. Hola Maica,

    Jo faig els llagostins al cava d’una altra manera, molt més senzilla, però segur que no tan bona!

    En comptes de fer una salsa al cava com tu, el que jo faig és posar els llagostins sal-pebrats en una safata de forn. Els hi tiro un rajolí d’oli d’oliva i tot seguit els cobreixo amb cava.

    Ho poso al forn 10 minuts perquè l’alcohol del cava s’evapori i ja es poden menjar.

    Aquest plat és molt afrodisíac!
    ——————————————————————————————————–
    Hola Xavi:
    Una molt bona manera de fer-los, de ben segur que hi han moltes més, la teva es més senzilla però deuen estar igualment de bonisims. Agraïda per la teva aportació.

    M'agrada

  2. Els faré com tu dius Xavi. Gràcies

    M'agrada

  3. Retroenllaç: Llagostins al cava | Celler-Adocse

Deixa un comentari