Migas


Migas BR

Ingredients per a quatre persones:

400g de pa* sec de dos dies.

4 talls de cansalada.

4 pebrots verds.

6 grans d’all.

Sal.

Pebre.

Oli d’oliva verge extra.

Elaboració:

Poseu a remullar el pa (*) en aigua, mentre tan en una paella amb oli sofregiu els grans d’all picats, escorreu el pa de la seva aigua i afegiu-lo a a la paella on estan els alls, saleu lleugerament i empebreu, aneu esmicolant el pa i de tan en tant li tireu un rajolí d’oli, seguidament en un altre paella amb oli fregiu la cansalada i els pebrots verds, emplateu las migas, la rosta de cansalada i un pebrot.

Nota*: El pa com s’ha de remullar es millor que sigui de crosta dura o de Pagès axis quedara mes sec i sencer.

2 responses to “Migas

  1. Retroenllaç: Migas | Celler-Adocse

  2. Aquesta me la guardo. Mmmmmm…

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s