Galeria

Llom a la magrana


Ingredients per a 4 persones:

500 g de llom en una peça

3 magranes madures

oli

pebre

sal

Elaboració:

Salpebreu el llom, poseu-lo en una cassola i enrossiu-lo per tots els costats. Mentrestant desgraneu les magranes, reserveu-ne uns quants grans (2 cullerades) per decorar i la resta tritureu-los amb la batedora. Quan el llom estigui daurat tireu-li per sobre el suc de magrana i coeu-lo durant 40 minuts, donant-li voltes (si falta líquid s´hi pot afeixi aigua). Un cop el llom estigui cuit, traieu-lo de la cassola i deixeu que es refredi; talleu-lo a rodanxes i afegiu-hi la salsa. Rectifiqueu de sal, i decoreu-lo amb els grans de magrana que heu reservat.

One response to “Llom a la magrana

  1. Retroenllaç: Llom a la magrana | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s