Moniato amb ametlles i mel


 

 

Ingredients per a quatre persones: 
4 moniatos mitjans
3 cullerades de crema de llet
3 cullerades de mel
50 g d’ametlles picades
Elaboració: 
Renteu els moniatos i bulliu-los durant uns 20 minuts. Quan estiguin cuits retireu-los de l’aigua i deixeu-los refredar, peleu-los i tritureu-los amb una forquilla, afegiu-hi la crema de llet, i barregeu-ho tot. Col-loqueu la pasta en motlles, poseu-hi les ametlles picades i la mel per sobre i serviu-ho tebi. Opcionalment hi podeu posar sucre de llustre per sobre.

 

One response to “Moniato amb ametlles i mel

  1. Retroenllaç: Moniato amb ametlles i mel | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s