Ingredients per a 4 persones:
4 cogombres grans
1 ceba
1 got i mig o dues pastilles de brou
2 formatgets
aigua
oli d’oliva
sal pebre
Elaboració:
Peleu la ceba i talleu-la en rodanxes, escalfeu l’oli en un cassó, afegiu-hi la ceba i sofregiu-la 5 minuts fins que quedi transparent; remeneu de tant en tant. Peleu lleugerament els cogombres, talleu-los en petits trossos i afegiu-los al cassó; aboqueu-hi el brou de verdures, o les pastilles de brou dissoltes en dos gots d’aigua calenta, i coeu-ho durant 15 minuts fins que els cogombres estiguin tendres. Afegiu-hi els formatgets, retireu-ho del foc i tritureu-ho amb la batedora fins a obtenir una crema homogènia. Salpebreu i serviu, calenta o freda.
Vols dir que enlloc de cogombre no vols dir carbassó?
M'agradaM'agrada
Benvolguda Nora.
Potser en castellà la teva dupte s’esvairà.
Carbassó en castellá es: calabazín
Cogombre en castellà es: pepino
Salutacions
M'agradaM'agrada