Sopa de cogombre


Ingredients per a 4 persones:

4 cogombres grans

1 ceba

1 got i mig o dues pastilles de brou

2 formatgets

aigua

oli d’oliva

sal pebre

Elaboració:

Peleu la ceba i talleu-la en rodanxes, escalfeu l’oli en un cassó, afegiu-hi la ceba i sofregiu-la 5 minuts fins que quedi transparent; remeneu de tant en tant. Peleu lleugerament els cogombres, talleu-los en petits trossos i afegiu-los al cassó; aboqueu-hi el brou de verdures, o les pastilles de brou dissoltes en dos gots d’aigua calenta, i coeu-ho durant 15 minuts fins que els cogombres estiguin tendres. Afegiu-hi els formatgets, retireu-ho del foc i tritureu-ho amb la batedora fins a obtenir una crema homogènia. Salpebreu i serviu, calenta o freda.

2 responses to “Sopa de cogombre

  1. Vols dir que enlloc de cogombre no vols dir carbassó?

    M'agrada

  2. Benvolguda Nora.
    Potser en castellà la teva dupte s’esvairà.
    Carbassó en castellá es: calabazín
    Cogombre en castellà es: pepino

    Salutacions

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s