Crema de cigrons amb pollastre i verdures


Ingredients per a 4/6 persones:

1 pit de pollastre.

1 porro.

1 pastanaga.

300 g de cigrons (posar a remullar 12h abans).

Sal.

Pebre.

Oli d’Oliva Verge Extra.

Elaboració:

A l’olla exprés poseu aigua a bullir, afegiu els cigrons, el pit tallat a daus, les verdures trossejades, sal i pebre, tapeu l’olla i deixeu coure 20 minuts.

Tritureu la crema i decorar amb julivert i un rajolí d’oli.

One response to “Crema de cigrons amb pollastre i verdures

  1. Retroenllaç: Crema de cigrons amb pollastre i verdures | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s