Pastís de tonyina


Ingredients per a 4 persones:

2 llaunes de tonyina en oli d’oliva

1 porro

1 got de llet

1 got de crema de llet

4 ous

sal

pebre

oli

Elaboració:

En una paella amb oli escalfeu el porro picat sense que es cremi. Mentrestant, escorreu la tonyina. En un bol poseu els ous, salpebreu i bateu-los, afegiu la crema i la llet, barregeu-ho, afegiu el porro i la tonyina esqueixada. Poseu-ho en un motlle (o en motlles individuals), introduiu-ho al forn a 180º uns 30 minuts al bany maria. El podeu servir calent o fred.

One response to “Pastís de tonyina

  1. Retroenllaç: Pastís de tonyina | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s