Cols de Brussel·les amb alls tendres


ColsBruselesAlls tendres-BR

Ingredients per a quatre persones:

½ kg de cols de Brussel·les

1 Mànec d’alls tendres.

1 culleradeta de carn de Nyora

Pebre

Sal

Oli d’oliva Verge Extra.

Elaboració:

Bulliu les cols amb aigua i sal durant vint minuts, mentrestant netegeu els alls tendres i talleu-los a rodelles. En una paella amb un raig d’oli afegiu els alls i salpebreu, aneu coeu remenant de tant en tant, escorreu les cols, afegiu la culleradeta de carn de Nyora, remeneu i seguidament afegiu les cols, deixeu escalfar i serviu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s