Ingredients per a 4 persones:
24 espàrrecs verds.
2 porros.
1 ceba.
60 g d’arròs.
Sal.
Pebre.
Oli d’oliva verge extra.
Elaboració:
Posa la part inferior dels espàrrecs, la part verda dels porros i de la ceba tendra a coure en una cassola amb abundant aigua. Cou tot durant 15 minuts aproximadament, cola i reserva el brou. D’altra banda, pica els porros, la ceba tendra i els espàrrecs (sense les puntes) i posa’ls a sofregir en una cassola amb una mica d’oli, assaona, afegeix l’arròs a la cassola de les verdures, ofega-ho breument i aboca el brou colat . Salpebra cou tot durant 20 minuts. Triturar i reserva, col·loca les puntes dels espàrrecs en un bol i rega amb unes gotes d’aigua, tapa el bol amb film de cuina, fes un forat petit i introdueix-lo al microones durant 2 minuts. Serveix la crema i decora-la amb les puntes models espàrrecs.