Postra de plàtan al Brandi


Postra de plàtan al Brandi


Ingredients per a quatre persones:

2 plàtans.

Mató.

4 gerds.

1 presa de xocolata. (70% cacau).

1 xupito de Brandi.

Sucre Morè.

Mantega.

Elaboració:

Peleu els plàtans i talleu-los en diagonal, en una paella amb mantega cuineu-los posant-li pel damunt una mica de sucre morè, quant veieu que estan al punt afegiu el Brandi, (tanqueu el extractor) i flamegeu, retireu del foc. Emplateu en una base de mato, damunt el plàtan i relleu la xocolata pel damunt, decoreu amb un gerd.

Nota: Tanqueu el extractor quant flamegeu ja que si hi ha grassa en els filtres es pot encendre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s