Patates amb bacó i formatge ratllat


PatatesBaconFormatge-BR

Ingredients per a quatre persones:

1 kg de patates.

100 g de bacó.

Formatge ratllat.

Oli d’oliva Verge Extra.

Sal.

Pebre.

Elaboració:

Renteu les patates i bulliu-les amb pell en aigua i sal, deixar trenta minuts. Talleu el bacó picat a trossos petits, en una paella amb un raig d’oli sofregiu el bacó. Quant les patates s’hagin temperat peleu-les i talleu-les a cuadrets, poseu-les a la safata del forn i per damunt poseu el bacó fregit i el formatge ratllat, gratineu al forn i serviu.

Nota: Es pot substituir el bacó per pernil.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s