Bacallà confitat amb allioli


BacallaConfitat-BR

Ingredients per a quatre persones:

Quatre talls de llom de bacallà al punt de sal.

Oli de gira-sol u Oli suau d’oliva.

Allioli (casolà o preparat).

Elaboració:

En una cassola poseu l’oli, introduïu els talls de bacallà, (l’oli no ha de bullir, ha de confitar), deixeu coure durant quinze o vint minuts. Un cop cuit el poseu damunt de paper de cuina perquè absorbeixi l’oli, seguidament traspasseu al plat de servir, poseu-hi l’allioli pel damunt.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s