Tartaletes farcides amb Brandada de Bacallà


TartaletesBRIngredients:

4 patates

250g de bacallà salat

3 alls

Oli d’oliva verge extra.

Llet.

Elaboració:

Dessaleu el bacallà, renteu les patates i pose-les a bullir amb aigua i sal durant trenta minuts. En una paella poseu un rajolí d’oli, fregiu els alls tallat a làmines gruixudes, quant siguin cuits afegiu el bacallà dessalat, ho tindrem uns segons i ho retireu del foc. Peleu les patates, en un pot batedor poseu el bacallà amb el seu suc, afegiu les patates a trossos, tritureu, si es molt espès afegiu un rajolí de llet. Es por servir en tartaletes o amb pebrots del piquillo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s