Ous durs amb Chutney de ceba


Chutney-BR

Ingredients:

4 ous.

2 cebes de Figueres.

Vinagre de Mòdena (1 cullerada).

Sucre Morè (1 cullerada).

Mel (un rajolí).

Sal.

Oli d’oliva Verge Extra.

Elaboració:

Coeu els ous amb aigua, sal i vinagre deu minuts, refresqueu, en una paella poseu un raig d’oli i poseu les cebes tallades amb juliana, saleu-les, seguidament afegiu el vinagre de Mòdena, el sucre Morè i la mel, remeneu, tapeu i coeu durant deu minuts, de tant en tant dóna-li voltes.

Peleu els ous, talleu-los a mitats i poseu el “Chutney” per damunt.

Chutney

One response to “Ous durs amb Chutney de ceba

  1. Retroenllaç: Ous durs amb Chutney de ceba | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s